Casa de vis

Construiește-ți o casă cu aspect rustic. Vechile rețete ale unui design frumos care incanta pe cei ce iubesc traditia

Cei pentru care casă ideală este precum cea a bunicilor în care şi-au petrecut copilăria vor înclină mereu către construcţiile cu un aer cât mai vechi, mai rural şi de un farmec simplu. Acestea pot da în fiecare zi impresia unei vacanţe prelungite la ţarăVa prezentăm trei modele de case cu aspect rustic, care inspiră plăcerea simplă a locuirii într-un spaţiu frumos.

Primul model este al unei case la parter, cu un design destul de modern, însă cu un aer rustic, datorită simplităţii designului. Are acoperiş în patru ape, zidăria albă şi inserţii de lemn de culoare închisă în jurul intrării şi în dreptul terasei din spate, deasupra cărora sunt prevăzute şi mici aplecătoare. Suprafaţă  utilă este de 105 metri pătraţi, iar preţulconstrucţiei la cheie este de 53.000 de euro.

 

Are trei dormitoare şi baia în jurul unui hol, baia de serviciu la mijloc, iar în partea cealaltă bucătăria deschisăspaţiul tehnic şi camera de zi, cu ieşire pe terasă din spate.

Loading...

Imagini pentru 100 kvadratu namo isplanavimas

 Imagini pentru interioare aspect rustic

Imagine similară

Imagine similară

Imagini pentru interioare aspect rustic

Imagine similară

Imagine similară

Imagine similară

Imagini pentru interioare aspect rustic

 

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastră vă invităm să-l distribuiți pe facebook.

 

Imagine similară

 

SursăMagazinulDeCase
Categorii