Povesti de viata

Ce diferență este la bătrânețe între a avea o fiică și a avea un fiu. Pilda asta sigur îți va stârni lacrimile: Merită citită și dată mai departe

 

 

 

 

In prima zi a casniciei lor, sotia si sotul au vorbit si au ajuns de comun acord sa nu deschida usa casei lor nimanui. In acea zi, parintii sotului au venit sa ii vada. Tinerii casatoriti erau in spatele usii. S-au uitat unul la celalalt, sotul a vrut sa deschida usa, dar din moment ce au veut o intelegere, si-a dat seama ca nu-si poate dezamagi sotia.

Parintii tanarului au plecat…

Dupa un timp, in aceeasi zi, au venit la usa parintii fetei. Sotia si sotul s-au uitat unul la celalalt si, chiar daca au avut o intelegere, tanara, cu lacrimi in ochi, a spus: „Nu pot face asta parintilor mei! Imi pare rau”… Si, in acel moment, a deschis usa.

Sotul nu a spus nimic. Anii au trecut, iar cei doi au avut patru baieti. Cel de-a cincilea copil a fost o fetita. Tatal a planificat o petrecere foarte mare pentru singura fetita a familiei… el a invitat toata familia, prietenii si cunostinte.

Mai tarziu, in acea noapte, sotia l-a intrebat care a fost motivul pentru o petrecere atat de mare pentru fetita. Cand s-au nascut baietii, barbatul a fost foarte fericit, dar nu a organizat niciun eveniment.

Sotul i-a zambit sotiei, i-a luat fata intre maini, s-a apropiat de ea, a sarutat-o pe buze si i-a raspuns: „Pnetru ca ea este singura care va deschide usa casei sale pentru mine”.

 

Sursa: Happy News
Categorii