Credinta

Cercetătorii au demonstrat ca Există viață după moarte! Explicația lor…

 

 

 

 

O echipă de psihologi și medici asociați cu Universitatea Tehnică din Berlin au anunțat că au dovedit, prin experimente clinice, existența unei forme de viață după moarte. Acest anunt surprinzător se bazează pe constatările unui studiu care a folosit un nou tip de experiențe medicale aproape de moarte care au fost supravegheate, și care permit pacienților să fie morți din punct de vedere clinic timp de aproape 20 de minute, înainte de a fi readuși la viață.

Acest proces controversat, care a fost repetat cu 944 de voluntari mai mult decât în ultimii patru ani, necesită un amestec complex de medicamente, inclusiv adrenalina și dimetiltryptamina, destinate să permită organismului să supraviețuiască stării clinice de deces și procesului de resuscitare, fără a suferi daune.

Corpul subiectului a fost apoi plasat într-o stare de comă temporară, indusă de un amestec de alte medicamente care trebuiau să fie filtrate de stratul de ozon al sângelui său în timpul procesului de revitalizare, după 18 minute.

Loading...

Durata extrem de lungă a experienței a fost posibilă abia recent, iar datorită dezvoltării unei noi mașini de resuscitare cardiopulmonară numită Auto Pulse. Acest tip de echipament a fost deja folosit în ultimii ani, pentru a resuscita oamenii care au murit între 40 de minute și o oră.

Echipa de oameni de știință condusă de Dr. Berthold Ackermann a supravegheat operațiunile și a strâns mărturiile subiecților. Deși există unele variații ușoare de la un individ la altul, toți subiecții au câteva amintiri despre perioada lor de moarte clinică. Și o mare parte dintre ei descriu câteva senzații foarte asemănătoare.

Cele mai frecvente amintiri includ un sentiment de detașare față de corp, senzația de levitație, seninătate, securitate, căldură, experiența dizolvării absolute și prezența unei lumini imense.

Oamenii de știință spun că sunt foarte conștienți de faptul că multe dintre descoperirile lor ar putea surprinde mulți oameni. Au dat ca exemplu credințele religioase pe diferite teme, pe sentimentele și experiențele descrise la sfârșitul experimentului. De fapt, oamenii care au participat la studiu au fost voluntari cu o varietate de obiceiuri creștine, musulmane, evreiești, hinduse și atee.

Experiențele apropiate de moarte au fost propuse în trecut în mai multe reviste medicale, care vorbeau despre halucinații, dar dr. Ackermann și echipa sa, dimpotrivă, le consideră o dovadă a existenței vieții viitoare și a dualismului dintre minte și corp.

„Știu că rezultatele noastre ar putea perturba credințele multor oameni, spune dl Ackermann. Într-un fel, am ajuns să răspundem la una dintre cele mai mari întrebări din istoria omenirii, așa că sper că acești oameni vor putea să ne ierte. Da, există viață după moarte și se pare că acest lucru se aplică tuturor”.

Oamenii de știință au descoperit că sufletul nu moare! Ce se întâmplă de fapt cu sufletul nostru? Explicația lor te va da pe spate!

Întrebări precum „Care este sensul vieții” și „Chiar există suflet?” pare să tulbure omenirea încă din cele mai vechi timpuri. Multe dintre aceste întrebări păreau să nu aibă răspuns. Cu toate acestea, știința continuă să ne surprindă cu informații care ne tulbură mințile de fiecare dată.

Conform cercetărilor recente, creierul nostru este, de fapt, un “computer biologic”. Concret, conștiința omului este de fapt un program care este condus de un calculator cuantic localizat în interiorul creierului. Mai mult, când murim acest computer continuă să existe chiar și după ce vom muri.

Experții explică faptul că: „După ce oamenii mor, sufletul lor revine în univers și nu moare niciodată”. Dezbaterile despre existența sufletului sunt o poveste fără sfârșit. De secole, sufletul uman i-a preocupat pe marii gânditori ai istoriei universale. Este într-adevăr incredibil că trăim într-o perioadă în care o astfel de întrebare poate primi un răspuns concret.

„Sufletul nu moare; Se întoarce în univers”

Sir Roger Penrose, fizician și matematician la Universitatea Oxford, împreună cu Dr. Stuart Hameroff, fizician și emerit american din cadrul Departamentului de anesteziologie, au lucrat împreună din 1996, pentru a descoperi unul dintre cele mai mari secrete din univers. Ei au tras o concluzie la teoria cuantică a conștiinței.

Teoria lor provocatoare afirmă că sufletul uman este conținut de celulele creierului în structurile din interior numite micro-tubule.

Creierul omului este de fapt un computer biologic. Pe de altă parte, conștiința noastră este un program rulat de un computer cuantic care se află în interiorul creierului. În plus, chiar și după ce murim, ea continuă să existe.
Mai mult, ambii oameni de știință susțin că ceea ce oamenii percep ca și „conștiință” este, de fapt, rezultatul efectelor gravitației cuantice situate în așa-numitele micro-tubule.

Acest proces se numește: „Reducerea obiectivelor orchestrate”. Când o persoană moare, sufletul revine în univers!

Vorbind de documentarul științific „The Wormhole”, Dr. Hameroff a spus:

„Să spunem că inima nu mai bate, sângele nu mai curge; Micro-tubulele își pierd starea lor cuantică. Informația cuantică din micro-tubule nu este distrusă, nu poate fi distrusă, ci doar distribuită și disipată spre univers în general. Dacă pacientul este resuscitat, reînviat, această informație cuantică poate reveni în micro-tubule și pacientul spune:

„Am avut o experiență apropiată de moarte”. Dacă nu sunt reînviate și pacientul moare, este posibil ca acest cuantum de informații să existe în afara corpului, poate pe termen nelimitat, ca și sufletul”.

 

Sursa: Tasta.ro
Categorii