Desert

Cremă delicată de brânză cu ananas

 

 

 

 

Ingrediente:

500 g ananas proaspăt

150 g iaurt degresat

150 g brânză dulce dietetică

Loading...

15 g gelatină

1 lingură miere

½ lămâie

100 g frișcă

2-3 picături esență de vanilie

câteva frunze de mentă pentru decor

 

Mod de preparare:

1. Cureți ananasul și tai șase rondele pe care le păstrezi pentru decor, iar restul îl tai în cubulețe cu latura de 1 cm.

2. Pui gelatina la înmuiat în 50 ml apă rece, iar după 10 minute o dizolvi la bain-marie.

3. Amesteci brânza cu piureul de ananas, zeama și coaja rasă de lămâie, mierea, esența de vanilie și iaurtul. Torni gelatina în fir subțire, amestecând ușor până o încorporezi pe toată.

4. Torni crema în cupe pe care le păstrezi la frigider pentru cel puțin o oră. Înainte de a aduce crema la masă, decorezi cu rondelele de ananas, frunzele de mentă și cu puțină frișcă.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Carticica Practica




Categorii