Inedit

Cum vă influențează viața numărul casei sau apartamentului în care locuiți!

 

 

 

 

Atunci când achiziționăm o casă sau un apartament, nu doar poziția și prețul acesteia sunt importante. Specialiștii în numerologie afirmă că trebuie să fim atenți la numărul locuinței, doar așa vom ști dacă acolo ne vom simți bine sau nu în noul nostru cămin.

Cum calculezi numărul casei

Pentru a afla care este numărul casei trebuie să scrieți pe o hârtie adresa, apoi să adunați toate numerele pe care le conține. De exemplu locuiți pe bulevardul Coșbuc 3, bloc 9, scara 1, apartament 22. Adunați 3+9+1+22 = 35. Adunăm din nou 3+5 = 8. Dacă locuiți la casă, pe strada Amaradia, nr.34, adunați 3+4 = 7… ș.a.m.d. Acesta este, de fapt, în numerologie, numărul casei dumneavoastră.

Iată ce reprezintă acesta

– Numărul 1 este alocat unei locuințe unde va fi multă acțiune. În această casă veți avea multă lumină și nu trebuie să o aglomerați cu obiecte care nu vă sunt utile.

Loading...

– Dacă numărul casei este 2, înseamnă că ați ales o casă confortabilă, care atrage prietenii și unde veți fi ocrotiți.

– Casa cu numărul 3 exprimă libertate. Atenție! În această casă veți putea câștiga dar și pierde în egală măsură!

– Specialiștii spun că locuințele cu numărul 4 sunt cele mai dificile, putând cauza atât probleme emoționale cât și financiare celor care locuiesc aici.

– O casă plină de energie, care atrage oamenii dar și noutățile este casa cu numărul 5, potrivită mai ales pentru cei singuri.

– Casa cu numărul 6 inspiră frumusețe și creație, iar cei care locuiesc aici vor avea parte de multe șanse.

– Celor credincioși dar și pasionaților de activități spirituale li se potrivește casa cu numărul 7. Atenție! Poate avea defecte pe care să nu le descoperiți decât mai târziu!

– Casa cu numărul 8 este deschisă, primitoare, încredere! Pentru a-și păstra toate aceste calități, trebuie să o decorați modern.

– Persoanele care-și caută un drum în viață trebuie să caute casa cu numărul 9, care inspiră echilibru și bunătate.

 

Sursa: Secretele
Categorii