Stiri

Fugarit din tara pentru ca este prea frumos! Cine este barbatul care suceste mintile femeilor

 

 

 

 

Imagini pentru cel mai frumos barbat din lume

 

In urma cu o saptamana, cand s-a raspandit informatia conform careia trei barbati au fost deportati din Arabia Saudita pe motiv ca erau prea frumosi, oameni din toate colturile lumii s-au intrebat cum arata cei trei.

Imagini pentru Omar Borkan

Misterul a fost partial lamurit,  l-au identificat pe cel putin unul din cei trei barbati – Omar Borkan Al Gala – un fotograf de moda, actor si poet stabilit in Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Chiar acesta a starnit speculatiile din jurul numelui sau, dupa ce a postat un link despre deportare pe pagina lui de Facebook  langa un emoticon sugestiv.

Mai multe portaluri din Asia au dat aceasta informatie drept certa. Si exista cateva argumente care o sustin. In primul rand, el a fost implicat in organizarea evenimentului de la care a pornit scandalul deportarilor.

Iar apoi este foarte ciudat ca pe site-ul lui sau pe Facebook nu au aparut fotografii de la festivalul cultural care a declandat toata povestea, Omar Borkan Al Gala fiind totusi un fotograf profesionist.

Trei barbati din Emiratele Arabe Unite au fost deportati din Arabia Saudita in urma cu o saptamana. Ei participau la un festival cultural, cand s-au trezit dati afara de la eveniment si ulterior, obligati sa plece din tara, motivul invocat de oficiali fiind acela ca barbatii erau prea frumosi, iar prezenta lor le-ar fi tulburat pe femei.

Masura a fost luata la insistenta Comisiei pentru promovarea virtutii si prevenirea viciilor.

Imagini pentru Omar Borkan

Imagini pentru Omar Borkan

Imagini pentru Omar Borkan

Imagini pentru Omar Borkan

Imagine similară

 

Sursa: Perfecte.md
Categorii