Stiri

„Nu sunt un monstru!”, zice fata care și-a înjunghiat mama de 30 de ori și și-a împușcat tatăl. „Mama îl trimitea noaptea pe tata să mă..”

 

 

 

O tanără în vîrstă de 18 ani şi-a ucis mama, după ce a înjunghiat-o de 30 de ori. Aceasta nu s-a oprit aici, şi-a împuşcat mortal şi tatăl vitreg.Imagini pentru „Nu sunt un monstru!”, zice o fata care și-a înjunghiat mama de 30 de ori și și-a împușcat tatăl. „Mama îl trimitea noaptea pe tata să mă..”"

Tînăra a primit o pedeapsă de  23 de ani de închisoare, însă nu regretă gestul făcut. Ba mai mult, spune că se simte în siguranţă după gratii, chiar liberă, dezvăluind şi motivele care au determinat-o să recurgă la crimă:
„Sant fericită. Ştiu că sună nebunesc, dar în inchisoare ma simt libera. Mă trezesc în fiecare zi şi ştiu că sînt în siguranţă! Nu sunt un monstru. Nu mi-am dorit niciodată ca asta să se întample. Dar eram o fată abuzată, care a fost forţată sa ia o decizie proastă. Deşi lumea mă acuză ca sînt un monstru, monstrul era el de fapt (tatal vitreg). Era extrem de abuziv. Omul acela mi-a luat totul. Ea îl trimitea noaptea să mă învelească cu pătura, sau îl punea să îmi facă baie. Ştia…ea ştia ce se petrece”, mărturiseşte adolescenta din Wisconsin.

 

Imagini pentru ashley martinson"

Imagini pentru ashley martinson"

Sursa: DanAndronic
Categorii