Horoscop

Partenerul sexual perfect pentru tine, in functie de zodie. Care sunt perechile perfecte ale zodiacului!

 

 

Partenerul sexual perfect pentru tine, in functie de zodie. Care sunt perechile perfecte ale horoscopului!

 

 

Unii oameni cred foarte mult în astrologie și horoscop și sunt la curent cu tot ceea ce spun astrele despre zodia lor. Cu toate astea, compatibilitatea sexuală nu este un subiect discutat prea des.

Chiar dacă nu crezi în astfel de lucruri, ai putea afla multe lucruri despre propria sexualitate și chiar să ajungi să cunoști ce partener ți se potrivește cel mai bine.

Iată care este cel mai bun partener pentru tine, potrivit zodiilor voastre:

Loading...

 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Din moment ce Berbecul este primul semn din zodiac și având în vedere simbolul lui, acesta este agresiv și asertiv. Încearcă tot timpul să urmărească dorințele partenerului și să nu acționeze de capul lui. Zonele sensibile ale acestei zodii sunt părul și scalpul.

Parteneri: Leu, Balanță, Gemeni, Scorpion

Taur (20 aprilie – 20 mai)

În ceea ce privește Taurii, totul se rezumă la senzualitate. Aceștia nu încearcă să depună eforturi deosebite pentru o partidă pe cinste, dar nici nu așteaptă ca partenerul să facă toată treaba.

Parteneri: Rac, Scorpion, Fecioară, Capricorn

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Persoanele care se află în această zodie sunt foarte deschise și lipsite de inhibiții. Sunt recunoscuți pentru că întrețin relații sexuale în locuri neobișnuite și pentru că încearcă tot timpul lucruri noi.

Parteneri: Berbec, Săgetător, Vărsător, Gemeni

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Acestor persoane le place să fie admirate, iar atunci când vine vorba despre sex sunt foarte senzuale.  De asemenea, un Rac își dă seama foarte ușor dacă partenerul îl dorește sau nu.

Parteneri: Capricorn, Pești, Taur, Leu

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii se bazează foarte mult pe farmecul lor pentru a-și atrage partenerul. Ei iubesc orice fel de plăcere, iar zona erogenă este spatele. În plus, aceștia sunt adepți ai preludiului și inventează tot felul de jocuri pentru a-l activa pe celălalt.

Parteneri: Scorpion, Leu, Săgetător, Berbec

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt foarte sexuale, senzuale și energice. Iubesc masajul și, în general, orice fel de atingere senzuală.

Parteneri: Balanță, Taur, Pești, Capricorn

Balanță ( 23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt recunoscute pentru gusturi desăvârșite în general, nu doar atunci când vine vorba despre sex. În ceea ce privește aceste persoane, plăcerea fizică este pe locul doi, iar ceea ce le activează este stimularea creierului.

Partneri: Leu, Berbec, Gemeni, Săgetător

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt foarte pasionale. Le place să fie la putere și să conducă toată activitatea sexuală. De cele mai multe ori, dorințele lor sunt greu de îndeplinit.

Parteneri: Taur, Leu, Scorpion, Pești

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul încearcă tot timpul lucruri noi, pentru că rutina îl scoate din sărite. Atunci când un Săgetător este singur, acesta zboară din floare în floare. Dacă este într-o relație se dedică 100%, atât timp cât nu intervine monotonia.

Parteneri: Gemeni, Berbec, Leu, Vărsător

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt foarte senzuali. De asemenea, sunt foarte pasionali și le place la nebunie să fie seduși de partener. Zonele erogene ale acestei zodii sunt genunchii și picioarele.

Parteneri: Capricorn, Fecioară, Taur, Rac

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pe lângă sex, persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt foarte recunoscute pentru inteligență. În orice caz, le place la nebunie să fie seduși fără să renunțe la puterea lor. Imaginația acestei zodii este surprinzătoare.

Parteneri: Gemeni, Săgetător, Fecioară, Vărsător

Pești ( 19 februarie – 20 martie)

Aceste persoane sunt foarte distractive și energice. Și atunci când vine vorba despre sex, peștii sunt jucăuși și dau dovadă de foarte multă creativitate. Cel mai important lucru pentru această zodie este plăcerea partenerului.

Parteneri: Balanță, Scorpion, Rac, Fecioară

 

Imagini pentru imagenes de novios en la cama

 

Sursa: Actualitatea
Categorii