Credinta

Rugăciunea puternică care se rostește sâmbăta și care împlinește dorințele mari, te învăluie în liniște sufletească și alungă toate temerile

 

 

Rugăciunea puternică care se rostește sâmbăta și care împlinește dorințele mari

 

Rugăciunea puternică care se rostește sâmbăta și care împlinește dorințele mari, te învăluie în liniște sufletească și alungă toate temerile

Rugăciunea puternică de sâmbăta, către Sfântul Mucenic Polieuct, împlinește toate dorințele credincioșilor care o citesc. Mucenicul Domnului, sfântul mucenic Polieuct se spune că face minuni cu toți cei care se roagă le el și orice dorință o împlinește.

Cine vrea să citească această rugăciune, în fiecare sâmbătă dimineața, trebuie să aibă alături o lumânare aprinsă.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

“Mucenicul Tău, Doamne, Polieuct, întru nevoinţa sa, cununa nestricăciunii a dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru; că având puterea Ta, pe chinuitori a învins; zdrobit-a şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lui, mântuieşte sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule.

Pomenirea ta cea purtătoare de lumină şi măreaţă a răsărit plină de Dumnezeiască Lumină, luminând în chip strălucit pe cei ce te laudă cu credinţă, viteazule ostaş al lui Hristos, Preafericite Polieuct, cântând Domnului, căci cu Slavă S-a preaslăvit.

Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh.

Întărit fiind cu virtutea Duhului, fericite şi cu Dumnezeiască Putere fiind îmbrăcat, cu tărie ai mers spre lupta vrăjmaşului şi surpându-l pe el cu putere, cu osârdie strigai: să cântăm Domnului, căci cu Slavă S-a preaslăvit.

Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor.

Amin”.

 

Sursa
Categorii