Horoscop

Uite cum reacționează fiecare persoană în timpul unei despărțiri în funcție de zodia care o caracterizează!

 

 

 

 

În funcție de zodia fiecăruia dintre noi, suntem extrem de diferiți atunci când merge vorba despre o relație dintre iubiți, când ne confruntăm cu sentimentul de dragoste și exact la fel se întâmplă în momentul în care ajungem la despărțire!

Iată la ce te poți aștepta de la oameni în timpul unei despărțiri, în funcție de zodia sa:

 

Berbec

Loading...

Foarte des, aceste persoane fac parte din grupul celor care după o despărțire te pot evita extraordinar de mult, făcând față că nici nu te-au cunoscut vreodată. Unii, însă pot ajunge la unele stări de legumă.

Taur

Nu recunosc greșeala lor, însă în timpul unei despărțiri sunt copleșiți de toate clipele frumoase petrecute alături de persoana iubită!

Gemeni

Dacă relația ta cu un nativ din zodia Gemeni va eșua, fii sigur, această persoană mereu va avea un plan B, pregătit exact pentru astfel de situații!

Rac

Au nevoie de foarte mult timp pentru a putea depăși aceste momente grele. Astfel de persoane simt dacă sfârșitul se apropie și devin nemaipomenit de geloși.

Leu

Chiar dacă ai fost acea persoană care a părăsit un Leu, să știi că acesta se va gândi mereu că va veni acel moment când te vei întoarce singur la el.

Fecioară

Sunt persoane care în timpul unei despărțiri fac orice ca să salveze relația, iar dacă eșuează atunci se închid în ei și nu mai vor un alt partener!

Balanță

Fiind atrași în viață de un echilibru permanent, aceștia vor reacționa cu totul diferit de alții. Vor căuta extrem de repede un alt partener pentru ca sentimentele sale să nu sufere un dezechilibru.

Scorpion

Sunt oameni care urăsc extrem de mult și în timpul unei iubiri incontrolabile, pot folosi chiar și violența!

Săgetător

Au mereu nevoie de aventură, iar despărțirea nu îi afectează prea mult pentru că aceștia iubesc relațiile libere, care uneori implică și înșelăciune față de un partener.

Capricorn

Pentru ei nu există un astfel de termen ca despărțire sau divorț! Va face absolut ce-i stă în puteri pentru a avea un echilibru între relația personală și locul de muncă.

Vărsător

Într-o despărțire, aceștia vor fi cei care consideră o comunicare constructivă ca fiind cea mai bună rezolvare.

Pești

Pentru ca să-și continue viața și să revină la un ritm normal, peștii sunt cei care vor exclude fostul partener complet din tot ce-i înconjoară!

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii