Stiri

Acest bunic în vârstă de 86 de ani a învăţat să croşeteze ca să ajute copii nascuti prematuri

 

 

 

 

Se spune că niciodată nu e prea târziu pentru a învăța ceva nou. In vârstă de 86 de ani de confirma acest fapt Ed Mozli. Când bunicul meu a aflat că o casă internat locală pentru persoanele în vârstă au de gând să tricoze caciulite mici pentru copiii prematuri, el știa că trebuia să facă parte din această proiect caritabil .

„Eu niciodată în viața mea nu am tricotat“ – a declarat ulterior Ed într-un interviu. Cu toate acestea, acest lucru nu l-a opritsa invete si sa ajute . El a cerut fiicei sale pentru inceput ajutor,a învățat cu plăcere să tricoze.

Ptrivit domnului Mosley, nu a fost ușor. Pentru primele caciulite tricotatea a lucrat mai mult de trei ore, dar cu un pic de practică, bunicul meu le face acum intr-o jumătate de oră.

Ed a lucraat mai mult de 50 de caciulite și a inspirat alți locuitori ai casei internat pentru ajutor în crearea unui lot de alte 300. Si asta nu e tot! bunicul Amazing intenționează să continue lucrările și tricotezepentru ei cam 30 de caciulite în fiecare lună.

 

 

Sursa:Tengri MIX
Categorii