Stiri

Aceștia sunt medicii care au inventat un tratament pentru cancerul de colon, mamar si de piele! Au patentat medicamentul salvator!

 

 

Aceștia sunt medicii care au inventat un tratament pentru cancerul de colon, mamar si de piele!

 

Iata mai jos echipa medicilor care au patentat medicamentul salvator!

Oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din Granada (UGR) au descoperit un medicament eficient in tratarea cancerului de colon, mamar si de piele.

Noul compus si derivatii sai arata ca tumora poate fi redusa cu 50% in 41 de zile. Medicamentul se administreaza de doua ori pe saptamana… 

Experimentul a fost realizat pe soareci!

Acest studiu crucial a fost realizat de grupul de cercetatori UGR „ Cercetarea si Dezvoltarea Medicamentelor Farmaceutice” condus de catre profesorul Joaquín Campos Rosa, impreuna cu profesorul Juan Antonio Marchal Corrales.

Un medicament non-toxic

Principalul avantaj al acestui medicament este faptul ca nu prezinta toxicitate. In urma studiului nu s-a descoperit niciun efect advers (150 miligrame la kilogram, in cazul soarecilor) si nicio celula sanatoasa nu a fost afectata.

In plus, din punct de vedere farmaceutic, acest medicament poate fi produs in cantitati mari.

In faza initiala a cercetarii, oamenii de stiinta reusisera deja sa creeze un medicament eficient (Bozepinib) pentru tratarea celulelor canceroase, insa procesul de productie dura enorm si se putea obtine doar o cantitate mica.

Facand alte cercetari, oamenii de stiinta au putut produce un alt medicament, avand la baza Bozepinib, intr-o perioada mult mai scurta de timp si intr-o cantitate mai mare. 

22 de ani de cercetare

Oamenii de stiinta lucreaza la acest tratament inca din anul 1993. Pentru a putea verifica abilitatea medicamentului de a trata tumorile umane, au injectat celule umane in soareci.

Urmand tratamentul, au descoperit faptul ca acesta inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, fara sa afecteze celulele sanatoase.

Acesta este poate cel mai bun rezultat inregistrat in ultimii ani, un tratament ce vindeca fara a imbolnavi alte celule.

Urmatorul pas: cancerul pulmonar si pancreatic

Vazand ca acest tratament poate vindeca cele trei tipuri de cancer mentionate mai sus, oamenii de stiinta incearca sa dezvolte un tratament si pentru cancerul pulmonar si pancreatic, doua dintre cele mai agresive tipuri de cancer.

In ultimele doua luni, acest proiect a primit fonduri pe peste €124,930 din partea sectorului public si €20,000 din partea sectorului privat.

 

Sursa:  medicalxpress.com Secretele
Categorii