Stiri

Bravo, doamna primar! La doar 31 de ani, aceasta tanara PUNE BICIUL pe LENESII din Petris: “Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura”

 

 

Bravo, doamna primar! La doar 31 de ani, aceasta tanara PUNE BICIUL LENESII din Petris: “Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura”

 

 

Irina Onescu, fosta prezentatoare MTV ajunsa primarita, face parte dintre noua generatie de politicieni-Facebook. Aceasta comunica cu cetatenii comunei Petris, judetul Arad, pe reteaua de socializare.

“Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura! Ajutati-l si pe vecinul care poate nu se descurca singur, ori nu are uneltele necesare. Nu ar trebui sa pretindeti bani sau recompense pentru o initiativa care tine de bun simt. Nu va cad mainile daca va sacrificati 2-3 ore dintr-o zi, intr-o luna, pentru o actiune de voluntariat.Vom da si amenzi de acum inainte. Daca altfel nu se poate”, a scris Onescu pe pagina sa de Facebook.

Totul a pornit de la initiativa primaritei de strangere a gunoaielor din comuna. Se pare ca localnicii nu s-au prea inghesuit la munca voluntara, acest fapt facand-o pe acesta sa le reproseze public lipsa de vointa si bun simt.

Loading...

“Probabil ati sesizat ca ieri si astazi am incercat, pe cat se poate, sa curatam buruienile, rugii si iarba, crescute excesiv pe marginea drumului (intersectie DN7-Petris-Corbesti-Rosia Noua). De ce nu s-a facut acest lucru pana acum? Iata o intrebare cu doua raspunsuri, in egala masura valabile.Probabil v-ati astepta sa arunc din start vina in ograda administratiei anterioare. Dar nu voi face asta. Vina administratiei cade pe locul 2. Pentru ca inainte de toate cred ca este vina noastra, a celor care locuim aici si care nu ne obosim sa tundem cei cativa metri patrati de iarba din fata casei, ori sa igienizam, sa toaletam si sa intretinem catusi de putin aceasta comuna.Nu aveti nicio scuza, multi dintre voi, pentru faptul ca va lasati ingropati in balarii si mizerie, chiar la voi acasa. Ori ca asteptati sa vina altcineva sa va faca curatenie in ograda.Gunoaiele din poze au iesit la suprafata dupa ce s-au inlaturat primele straturi de vegetatie. Le-am lasat acolo momentan, sa le “admirati” si sa va “bucurati” de ele. imi imaginez ca este tare greu sa strangeti in urma voastra…”, a mai scris primarita pe Facebook.

Cand e cazul, insa, aceasta ii si lauda pe cetateni.

“Astazi, la interviurile de angajare s-au prezentat 22 de persoane de pe raza Comunei Petris. Dintre acestea au fost selectate 18 persoane, care intrunesc conditiile cerute de compania SEWS Deva si care au trecut in etapa de pregatire a contractelor de munca.FELICITaRI! Sunt foarte fericita pentru voi si foarte mandra ca va cunosc. Va doresc mult succes la noul job! Sunteti un exemplu minunat, un exemplu de urmat!‪#‎haicaputem”, se aratintr-o alta postare a Irinei Onescu.

 

Sursa: Virale.ro
Categorii