Stiri

Acesta este cel mai periculos traseu din lume! Locul se numește „Calea morții” si unde se estimează că aproximativ 100 de turiști mor în fiecare an

 

 

Acesta este cel mai periculos traseu din lume! Locul se numește “Calea morții” unde se estimează că aproximativ 100 de turiști mor în fiecare an

 

De pe munte Huashan , în provincia Shaanxi , China, este considerat cel mai periculos traseu din lume. Altitudinea muntelui, care este unul dintre cei cinci munți sacri din China, este de aproximativ 2160 m, cu proeminență de 330 m.

Muntele Huashan-Shaanxi

 

Pentru a ajunge la partea de sus a primului munte (Peak Nord), traseul este format din scări rustice, care sunt numite de către populația locală „Scari spre cer .“

 

cealaltă scară-deal-huashan

 

Pericolul acestei prime părți la urcare este scările foarte abrupte. Deci, orice alunecare ar putea provoca un accident grav, cu toate că aceasta este considerată cea mai ușoară parte a traseului.

 

om-scari-ceresc-lam-Huashan

 

Locul se numește calea morții

Pe lângă faptul că este un loc extrem de periculos, un alt punct de notat este faptul că nimeni nu este obligat să utilizeze echipamente de protecție pentru a urca pe munte, deși există încurajarea utilizării de catre ghizii locali.

 

turistic-cale-la-moarte-ride Huashan

 

Nu e de mirare că traseul este numit „Calea morții.“ Se estimează că aproximativ 100 de turiști mor în fiecare an încercarea de a acoperi ruta.

 

turistic-cale-la-moarte-ride Huashan

 

 

Scările de urcare compensează peisajul spectaculos din jurul muntelui. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care în fiecare an, mii de oameni din întreaga lume merg pentru a face traseul.

 

Vedere-munti-muntele Huashan

Pericolele nu se termină atunci când ajunge în partea de sus

Traseul are aproximativ 6 km.

Spre vârful de Sud  în cazul în care vrei mai mult adrenalina. După urcarea pe scări, aventurieri trbuie să treacă prin plăci înguste și precrate din lemn.

 

track-panouri-lemn-lot-shuashan

 

Unica siguranță pentru a face traseu sunt lanțuri atașate de stanci. Orice alunecare poate fi fatală, deoarece acest lucru este, fără îndoială, cea mai dificilă și periculoasă a traseului.

 

track-mount Huashan

 

Pe drum, există puncte pentru vizitatori de a lua o pauză pentru un joc de șah. Pavilionul are masă, bănci, toate realizate din piatră.

 

pavilion-xadres-mount Huashan

 

Toate această cale periculoasă se face pentru a ajunge in vârf, unde e un templu taoist, care a fost făcut într-o casă de ceai. Templul este renumit pentru servirea unuia dintre cele mai bune ceaiuri din țară, și au fost construit în jurul secolului al 2-lea î.Hr.

 

Templul Taoist-Munte-Huashan

 

După ce se confruntă cu pericolele urcare, vizitatorii pot ajunge la Muntele Huashan unde sunt răsplătiți cu o vedere frumoasă.

 

Vedere a muntelui Huashan -Top

Sursa: Acredite ou Não
Categorii